Om os​

Ejerskab og historie

Kragelund Huse ApS blev stiftet i 2007 af Maiken Kragelund. Maiken Kragelund er datter af Orla Kragelund der i 40 år har opført arkitekttegnede kvalitetshuse til tilfredse kunder i hele Østjylland. Der er nu foretaget generationsskifte, hvor Kragelund Huse ApS har videreført konceptet fra Orla Kragelund.

Udover Maiken Kragelund ejes Kragelund Huse ApS i dag også af Henrik Bøgebjerg. De er begge meget aktive i selskabets daglige drift.

Om Kragelund Huse ApS

Kragelund Huse ApS er eksperter i opførelsen af  individuelle arkitekttegnede huse i højeste kvalitet. Huset tegnes og opføres lige efter kundens ønske.

Virksomheden er bygget op omkring et fast team af kompetente og erfarne håndværkere og arkitekter som igennem mange år har opført kvalitetshuse for Kragelund.

 

Kragelund Huse ApS har ikke vækst som det primære mål. Vi vil hellere lave et mindre antal gennemarbejdede huse. En af vores kompetencer er, at det er den samme person der følger byggeriet lige fra det indledende møde og frem til slutafleveringen. Vi mener, at det giver den bedste oplevelse og tryghed for alle parter.

Et uformel og konstruktiv samarbejde mellem bygherren, leverandørerne, håndværkerne og byggeledelsen gør at vi skaber gode oplevelser og slutprodukter. En værdi som vi vægter højt og prioriterer.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

​Maiken Kragelund​

E-mail: mk@kragelundhuse.dk

Mobil: 26 25 71 01

Telefontid:

Mandag og torsdag kl. 8.30 - 15.00

Tirsdag og onsdag kl. 8.30-13.00 og igen fra kl. 16.00-17.30.

Fredag kl. 8.30-13.00.

Henrik Bøgebjerg​

E-mail: hb@kragelundhuse.dk

Mobil: 27 50 08 97

Skal vi ringe til dig?

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis I har spørgsmål til vores arbejde, eller processen med at få tegnet og bygget jeres drømmehus, så er I altid velkommen til at skrive til​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Kragelund Huse ApS

Beder Landevej 105
​8330 Beder

CVR: 30986482

Kontakt os

☎ Tlf.: 26 25 71 01

✉ E-mail: mk@kragelundhuse.dk

Følg os

insta_234

Find os